Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обласна лікарня ім. М.І.Пирогова, як і всі медичні заклади Вінниччини, працює в стабільному режимі задля Перемоги, - у цьому переконалася Олена Шуляк

Дата: 23.09.2022 09:12
Кількість переглядів: 175

Про особливості роботи у військовий час спілкувались сьогодні керівники області та народні депутати України із завідувачами відділень та професорами - медиками Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова.

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом із народними депутатами України Оленою Шуляк та Іриною Борзовою оглянули відділення інтервенційної радіології, централізоване стерилізаційне відділення, хірургію  і травматологію.

«Всі медичні заклади Вінниччини  працюють сьогодні в стабільному режимі, - зазначила під час зустрічі директорка Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА Ольга Задорожна, - У медичних закладах Вінниччині працюють цивільні хірурги і травматологи, але  вони вимушені перелаштовуватись на військові рейки, адже змінились характери уражень пацієнтів, травми набагато складніші. Маємо максимальну підтримку від обласної військової адміністрації, яка виділяє кошти із обласного бюджету аби ми могли створити резерв необхідних медикаментів».

Директор лікарні Олександр Жупанов поділився надбаннями закладу, розповів чим живе колектив сьогодні та як лікарі й молодший медичний персонал справляються із завданнями воєнного часу, часто без відпусток та вихідних готові до прийому пацієнтів 24/7.

До слова, в лікарні ім. М.І.Пирогова - 14 сучасних оснащених операційних і всі вони постійно задіяні.

Військові, медики, обласна військова адміністрація – усі сьогодні злагоджено працюють на одну спільну мету – нашу Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь