Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні бібліотекарі Студенянської територіальної громади!

Дата: 30.09.2022 10:54
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Шановні бібліотекарі Студенянської територіальної громади!

 

          Щиро вітаю Вас з професійним святом– Всеукраїнським днем бібліотек!

          На території Студенянської територіальної громади функціонують 6 бібліотек, де працюють справжні професіонали, віддані своїй справі. Бібліотеки – це невід`ємна частина освітнього простору. Вони зберігають знання, відкривають можливість людям з різних соціальних прошарків та вікових груп можливість ознайомлюватись із сучасними надбаннями людства, здійснювати подорожі в історичне минуле та зазирати в далеке майбутнє.

          Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного. Вони несуть своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва.

          Шановні працівники бібліотек, дякую Вам за наполегливу працю, відповідальність і вірність обраному фаху. Нехай Ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашої громади. Міцного Вам здоров'я, миру, щастя, родинного затишку, благополуччя, вдячних читачів та нових творчих здобутків у Вашій благородній справі!

 

          З повагою, сільський голова Олексій Кирнасівський!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь