Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захворюваність на грип у Вінницькій області низька

Дата: 10.10.2022 12:17
Кількість переглядів: 204

Фото без описуДУ «Вінницький ОЦКПХ МОЗ України» спільно з Департаментом охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації  здійснює постійний моніторинг стану захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.

Про це повідомили у Лабораторному центрі.

«На 40-му тижні 2022 року у Вінницькій області спостерігається низький рівень інтенсивності захворюваності  на грип та ГРВІ, захворюваність склала 321,1 випадків на 100 тис. нас. та є на 38,7 % нижче базового рівня. Впродовж тижня за медичною допомогою  з приводу  ГРВІ звернулось 4961 особа, серед захворілих  1956 (39,4 %) дітей.  Було госпіталізовано 175 осіб, в т. ч. 71 дитина. Летальних випадків не зареєстровано», – йдеться у повідомленні.

Найвищі рівні захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції реєструвались у м. Вінниця, м. Ладижин Бершадському, Жмеринському, Калинівському, Тиврівському  та Тульчинському районах.

З початку епідемічного сезону  у вірусологічній лабораторії ДУ «Вінницький ОЦКПХ МОЗ України» методом люмінесцентної мікроскопії досліджено матеріал від 0 осіб. Методом ПЛР досліджено 237 зразки матеріалу, в 1 випадку виявлено грип В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь