Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі громади!

Дата: 14.10.2022 13:48
Кількість переглядів: 121

Фото без опису
Шановні захисники і захисниці України!

          Прийміть щирі вітання зі святом – Днем захисників і захисниць України! Це свято уособлює мужність та героїзм захисників рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.  

          Сьогодні ми також відзначаємо День Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та 80-річчя з Дня створення Української Повстанської Армії. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

          Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком найвідважніших. Ви є спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців Другої світової війни. Сьогодні на ваші плечі покладена священна місія – боронити рідну землю від російських окупантів та оберігати мирне життя свого народу.      Ми вшановуємо всіх, хто носить почесне і високе звання захисника та захисниці України. У день свята Покрови Пресвятої Богородиці звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, про захист для наших воїнів, про гідне і щасливе майбутнє для нашого народу.

          Щодня ми дякуємо нашим захисникам за новий світанок, за можливість вільно дихати у своїй країні. Святим обов’язком кожного з нас є пам’ять про Героїв, які віддали свої життя, захищаючи Україну.

          Щиро вітаю усіх, хто має високу честь носити горде ім’я захисника або захисниці України зі святом та бажаю козацького здоров’я, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, Перемоги над ворогом та миру нашій Україні!

         Слава Україні!

         Слава її захисникам!

З повагою, сільський голова                         Олексій КИРНАСІВСЬКИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь