Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 листопада ГО «Центр розвитку Студенянської громади» проведено зустріч-знайомство з сім’ями ВПО за чашкою кави «Життя в умовах війни»  - в рамках реалізацію проєкту «З теплотою в серці»

Дата: 09.11.2022 13:27
Кількість переглядів: 185

          8 листопада ГО «Центр розвитку Студенянської громади» проведено зустріч-знайомство з сім’ями ВПО за чашкою кави «Життя в умовах війни»  - в рамках реалізацію проєкту «З теплотою в серці»  - створення соціального простору для внутрішньо переміщених осіб Студенянської громади.

          До учасників заходу з вітальним словом звернувся голова ГО «Центр розвитку Студенянської громади» - Олександр Старостін. Про заходи, що заплановані під час реалізації проєкту повідомила  - член ГО Валентина Ружицька. Голова молодіжної ради «Єдність» Марина Карауш розповіла про участь команди Студенянської громади у Регіональній школі партисипації на тему «Інтеграція та соціалізація ВПО»

          Реалізація відбувається в рамках проєкту «Розбудова соціального капіталу громадських ініціатив в українських регіонах», що реалізується громадською організацією «ПРАВО», за підтримки платформи Київський Діалог, ГО «Європейський Обмін», Міжнародного Фонду «Відродження» та фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

 

           

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь