Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 29.12.2022 11:16
Кількість переглядів: 396

Служба у справах дітей провела чергове засідання комісії з питань захисту  прав дитиниГоловував: Сільський голова, голова комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кирнасівський О.П.
Присутні: члени комісії з питань ТЕБ та НС (за списком)
І. Про обмежувальні заходи під час новорічних/різдвяних свят в умовах воєнного стану.

СЛУХАЛИ: Кирнасівського О.П. - голову комісії, сільського голову щодо обмежувальних заходів під час новорічних / різдвяних свят в умовах воєнного стану.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорень,

Комісія вирішила:

  1. Вжити заходів щодо заборони реалізації та використання піротехнічних засобів (феєрверків, бенгальських вогнів, петард, інших піротехнічних/вибухових засобів) суб’єктами господарювання, зокрема тими, що здійснюють свою діяльність у сфері ресторанного господарства та населенням на час дії воєнного стану на території громади.
  2. Рекомендувати поліцейському офіцеру Студенянської територіальної громади Тульчинського району Вінницькій області (Пайлик О.І.)
  • організувати рейдові/контрольні перевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання, громадянами заборони на реалізацію та використання піротехнічних засобів (феєрверків, бенгальських вогнів, петард, інших піротехнічних/вибухових засобів), встановлених правил торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі;
  • запровадити посилене патрулювання населених пунктів громади з 20.00 год. 31 грудня 2022 року до 06.00 год. 01 січня 2023 року;

посилити заходи з публічної безпеки на територіях населених пунктів громади та територіях прилеглих до культово-релігійних споруд, відповідно до графіку проведення релігійних заходів у цих спорудах.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Максименюка А.А.
  1. Про затвердження Плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Студенянської сільської ради на 2023 рік.

СЛУХАЛИ: Спеціаліста 1 категорії з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами відділу архітектури, містобудування, цивільного захисту, управління комунальною власністю та житлово-комунальним господарством Студенянської сільської ради Марківську Л.П.

Враховуючи пропозиції керівників структурних підрозділів сільської ради та підрозділів центральних органів виконавчої влади до Плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Студенянської сільської ради на 2023 рік.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорень,

Комісія вирішила:

  1. .Затвердити План роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Студенянської сільської ради на 2023 рік (додаток 1).
  2. .Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу архітектури, містобудування,цивільного захисту,управління комунальною власністю та житлово-комунальним господарством Митрофаненко Л.М.

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь