Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 29.12.2022 11:16
Кількість переглядів: 381

Служба у справах дітей провела чергове засідання комісії з питань захисту  прав дитиниГоловував: Сільський голова, голова комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кирнасівський О.П.
Присутні: члени комісії з питань ТЕБ та НС (за списком)
І. Про обмежувальні заходи під час новорічних/різдвяних свят в умовах воєнного стану.

СЛУХАЛИ: Кирнасівського О.П. - голову комісії, сільського голову щодо обмежувальних заходів під час новорічних / різдвяних свят в умовах воєнного стану.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорень,

Комісія вирішила:

  1. Вжити заходів щодо заборони реалізації та використання піротехнічних засобів (феєрверків, бенгальських вогнів, петард, інших піротехнічних/вибухових засобів) суб’єктами господарювання, зокрема тими, що здійснюють свою діяльність у сфері ресторанного господарства та населенням на час дії воєнного стану на території громади.
  2. Рекомендувати поліцейському офіцеру Студенянської територіальної громади Тульчинського району Вінницькій області (Пайлик О.І.)
  • організувати рейдові/контрольні перевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання, громадянами заборони на реалізацію та використання піротехнічних засобів (феєрверків, бенгальських вогнів, петард, інших піротехнічних/вибухових засобів), встановлених правил торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі;
  • запровадити посилене патрулювання населених пунктів громади з 20.00 год. 31 грудня 2022 року до 06.00 год. 01 січня 2023 року;

посилити заходи з публічної безпеки на територіях населених пунктів громади та територіях прилеглих до культово-релігійних споруд, відповідно до графіку проведення релігійних заходів у цих спорудах.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Максименюка А.А.
  1. Про затвердження Плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Студенянської сільської ради на 2023 рік.

СЛУХАЛИ: Спеціаліста 1 категорії з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами відділу архітектури, містобудування, цивільного захисту, управління комунальною власністю та житлово-комунальним господарством Студенянської сільської ради Марківську Л.П.

Враховуючи пропозиції керівників структурних підрозділів сільської ради та підрозділів центральних органів виконавчої влади до Плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Студенянської сільської ради на 2023 рік.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорень,

Комісія вирішила:

  1. .Затвердити План роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Студенянської сільської ради на 2023 рік (додаток 1).
  2. .Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу архітектури, містобудування,цивільного захисту,управління комунальною власністю та житлово-комунальним господарством Митрофаненко Л.М.

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь