Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Дата: 02.01.2023 11:21
Кількість переглядів: 170

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14 лютого 2018 року № 80 «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», яку розроблено з метоюприведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».

             Постанова удосконалює процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, а також надає можливість суб’єкту господарювання подати декларацію в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС (https://e-services.dsns.gov.ua).

ЗМІНИ,

що вносяться до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

1. У пункті 2:

1) абзац перший викласти в такійредакції:

"2. Декларація заповнюється суб'єктом господарювання і подається ним або надсилається рекомендованим листом за місцем розташування об'єкта (об'єктів) нерухомості до адміністратора центру надання адміністративних послуг або ДСНС (дозвільного органу), або через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.";

2) в абзаці другому слова "державного адміністратора" замінити словами "адміністратора центру наданняадміністративнихпослуг".

 

2. Пункт 4 виключити.

 

3. Пункт 5 доповнитиабзацом такого змісту:

"Висновок за результатами оцінкипротипожежного стану діє до реєстраціїдекларації.".

 

4. Пункт 8 викласти в такійредакції:

"8. Якщодекларація не відповідаєформі, наведеній в додатку до цього Порядку, ДСНС абоїїтериторіальний орган повертаєїїсуб'єктугосподарювання в той самийспосіб, в якийбуло подано декларацію, для доопрацювання.

У разі коли ДСНС абоїїтериторіальним органом не зареєстрованодекларацію і не надісланоїїсуб'єктугосподарювання для доопрацюванняв установлений строк, право на вчиненнядійщодопровадженнягосподарськоїдіяльностівиникаєнаступного дня післязавершення строку, установленого для реєстраціїдекларації. У такому разідеклараціявважаєтьсязареєстрованою.".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь