Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Уряд спростив порядок ввезення на митну територію Україну дронів, касок і бронежилетів

Дата: 04.01.2023 12:14
Кількість переглядів: 130

Фото без описуНа час дії воєнного стану пропуск через митний кордон України гуманітарної допомоги – засобів індивідуального захисту, товарів для їх виробництва, безпілотників і їх частин – здійснюється за місцем перетину митного кордону.

Відповідні зміни до Постанови № 174 “Деякі питання пропуску гуманітарної допомоги через митний кордон України в умовах воєнного стану”, ініційовані Міністерством економіки спільно з Міністерством оборони і Збройними Силами України та були підтримані Урядом.

Зокрема, документом визначено, що перевізник заповнює та подає в паперовій або електронній формі декларацію на відповідний товар. У переліку такої гуманітарної допомоги –  безпілотні літальні апарати, їх частини цивільного призначення та подвійного використання від донорів. Також, каски і бронежилети, виготовлені відповідно до технічних умов, військових стандартів, стандартів НАТО, нитки і тканини (матеріали) для виготовлення бронежилетів.

Крім того, у новій редакції Постанови скасовуються заходи нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності та необхідність оформлення гарантійних листів.

Докладніше: https://bit.ly/3GEL8mq


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь