Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Україні продовжує діяти програма «Доступні ліки», - МОЗ

Дата: 09.01.2023 12:06
Кількість переглядів: 110

Фото без описуЗавдяки програмі «Доступні ліки» пацієнти можуть отримувати необхідні препарати безоплатно або з невеликою доплатою.

Знайти таку аптеку допоможе оператор контакт-центру НСЗУ за номером 16-77. Усі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів безоплатні.

Аптеки, які беруть участь у програмі реімбурсації, можна впізнати візуально. Вони мають на дверях наліпку «Тут є “Доступні ліки”», а ті, де можна отримати інсулін, мають наліпку «+Інсуліни».

Також шукати аптеку з “Доступними ліками” можна за допомогою “Електронної карти аптек-учасниць програми реімбурсації лікарських засобів” https://cutt.ly/ASw5Kwv.

Нагадуємо, що для забезпечення доступу пацієнтів до життєво важливих ліків, лікарі можуть виписувати як електронні, так і паперові рецепти.

Про те, яку інформацію має містити рецепт на препарати за програмою «Доступні ліки», детальніше — за посиланням (https://bit.ly/3TE62W7).

Як почати користуватися програмою «Доступні ліки» під час воєнного стану, детальніше — на нашому сайті (https://bit.ly/3DbuHvW).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь