Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Студенянській територіальній громаді провели в останню земну дорогу померлого воїна, жителя села Студена - ЗЕЛЕНЬКА Сергія Михайловича

Дата: 26.01.2023 16:35
Кількість переглядів: 101

 

          Сьогодні в Студенянській територіальній громаді провели в останню земну дорогу померлого воїна - ЗЕЛЕНЬКА Сергія Михайловича. Сергій Михайлович був водієм-слюсарем майстерні регламенту та ремонту ремонтного взводу агрегатів ремонтної роти двигунів та агрегатів ремонтно-відновлювального батальйону військової частини А1536. На військову службу за мобілізацією до лав Збройних Сил України призваний Тульчинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Вінницької області 13 червня 2022 року. Справжній   патріот, люблячий син, чоловік, батько двох донечок.

          Сергій Михайлович був непохитним захисником українського народу, він стояв на захисті незалежності, єдності і процвітання нашої держави, заради щасливого майбутнього наших дітей. Захисник помер 21січня в наслідок важкої хвороби. Дуже боляче усвідомлювати, що його життя обірвалось в розквіті сил.

          Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родині, друзям, побратимам, усім хто знав Сергія Михайловича. Світлий та добрий спомин про нього назавжди залишиться в наших серцях.

          Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в нашій пам’яті.

          Вічна пам’ять та слава Захиснику України!

          Слава Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь