Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Студенянська та Піщанська громади попрощалися з загиблим Героєм - Гандзійом Дмитром Юрійовичем.

Дата: 14.02.2023 08:33
Кількість переглядів: 200

 

          Студенянська та Піщанська громади попрощалися з загиблим Героєм - Гандзійом Дмитром Юрійовичем. Страшна війна без жалю забрала його життя.

          Дмитро народився 5 жовтня 1986 року. Закінчив Студенянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Строкову службу проходив в місті Полтава. Навчався у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. Михайла Коцюбинського, де здобув спеціальність вчителя географії та екології. Працював в Піщанській виправній колонії #59 старшим інспектором-кінологом.

          На військову службу за мобілізацією призваний Тульчинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 28 лютого 2022 року.

          Наш земляк загинув 7 лютого 2023 року, захищаючи Батьківщину, при виконанні бойового завдання в населеному пункті Первомайське на Донеччині. Дмитро був старшим навідником 2 гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки.

          У Героя залишилися мати, дружина, син, сестра.

          Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та навколішки. Він боровся, як Герой та помер, як Герой.

          Смерть Дмитра – це не тільки біль сім'ї, родини, це біль громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

          Студенянська сільська рада висловлює щирі співчуття сім'ї, родині, побратимам, друзям, усім хто знав загиблого Героя. Світла пам’ять про          Дмитра назавжди залишиться в наших серцях.

          Герої не вмирають!

          Вічна слава та пам'ять Герою!

          Вічна пам’ять Дмитру та всім, хто поклав життя за Україну!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь