Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Студенянська та Піщанська громади попрощалися з загиблим Героєм - Гандзійом Дмитром Юрійовичем.

Дата: 14.02.2023 08:33
Кількість переглядів: 178

 

          Студенянська та Піщанська громади попрощалися з загиблим Героєм - Гандзійом Дмитром Юрійовичем. Страшна війна без жалю забрала його життя.

          Дмитро народився 5 жовтня 1986 року. Закінчив Студенянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Строкову службу проходив в місті Полтава. Навчався у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. Михайла Коцюбинського, де здобув спеціальність вчителя географії та екології. Працював в Піщанській виправній колонії #59 старшим інспектором-кінологом.

          На військову службу за мобілізацією призваний Тульчинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 28 лютого 2022 року.

          Наш земляк загинув 7 лютого 2023 року, захищаючи Батьківщину, при виконанні бойового завдання в населеному пункті Первомайське на Донеччині. Дмитро був старшим навідником 2 гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки.

          У Героя залишилися мати, дружина, син, сестра.

          Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та навколішки. Він боровся, як Герой та помер, як Герой.

          Смерть Дмитра – це не тільки біль сім'ї, родини, це біль громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

          Студенянська сільська рада висловлює щирі співчуття сім'ї, родині, побратимам, друзям, усім хто знав загиблого Героя. Світла пам’ять про          Дмитра назавжди залишиться в наших серцях.

          Герої не вмирають!

          Вічна слава та пам'ять Герою!

          Вічна пам’ять Дмитру та всім, хто поклав життя за Україну!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь