Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Студенянській територіальній громаді

Дата: 15.02.2023 17:26
Кількість переглядів: 135

              Сьогодні в Студенянській територіальній громаді відбулися урочисті заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

         Зі словами привітань до воїнів-інтернаціоналістів звернувся сільський голова Олексій Кирнасівський, подякував їм за патріотизм, самопожертву та вірність військовій присязі, мужність і відвагу при виконанні інтернаціонального обов’язку.

         Скільки б років не минуло, Афганська війна завжди залишатиметься трагічною сторінкою історії нашого народу, болем у серцях українців. Усіх загиблих учасників бойових дій на території інших держав та усіх загиблих захисників України вшанували хвилиною мовчання.

                Працівники та учасники художньої самодіяльності КЗ «Центр культури і дозвілля Студенянської сільської ради» подарували присутнім музичні вітання.

         Бажаємо Вам, шановні воїни-інтернаціоналісти, довгих років життя, міцного здоров'я, родинного затишку, щастя і благополуччя!

         Низький уклін кожному воїну, який захищав і продовжує захищати рідну землю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь