Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДІТИ ГЕРОЇВ»

Дата: 10.03.2023 14:47
Кількість переглядів: 142

Фото без описуХТО МИ
Благодійний фонд, що надає довгострокову допомогу дітям, які втратили одного чи обох батьків унаслідок російської війни в Україні.
НАША МІСІЯ
Допомогти Дітям Героїв прожити втрату найрідніших, щоб реалізувати свій особистісний та професійний потенціал і стати найкращими представниками української нації у світовій спільноті.

Адже діти Героїв – самі Герої

ЩО МИ РОБИМО?

Наша допомога не лише екстрена, а й стратегічна – кожну дитину ми підтримуємо до її повноліття, і навіть після цього супроводжуємо в організації навчання, надаємо можливості для стажування та роботи. Це наш внесок у формування сильного і здорового українського суспільства.

ЯКУ ДОПОМОГУ НАДАЄ ФОНД?

Невідкладна допомога включає в себе надання негайної фінансової допомоги, гуманітарну підтримку, термінову психологічну реабілітацію та надання тимчасового прихистку.

Довгострокова підтримка: юридичні консультації, допомога з організацією навчання (дитячий садок, школа, мовні курси), а також хобі, відпочинку та подорожей. Крім цього фонд компенсує медичні витрати дітей до їх повноліття і допомагає при вступі до коледжів і університетів, з роботою та стажуванням.

Фонд практикує індивідуальний підхід до тих, ким опікується. У фонді є штат сімейних помічників - спеціалістів по роботі з підопічними родинами. Сімейний помічник знаходиться у безпосередньому регулярному контакті з кожною родиною, за яку відповідає, опрацьовує їх запити, надає консультації та скеровує допомогу.
Фото без опису

 

 

 

 




 

 

 

КОМУ ДОПОМАГАЄ ФОНД

Родини, якими опікується фонд, знаходяться як в Україні, так і закордоном, деякі з них перебувають на тимчасово окупованих територіях. Ми допомагаємо незалежно від місця розташування сімей. В разі необхідності – допомагаємо з евакуацією та релокацією закордон. Працюємо як з родинами цивільних, так і військовослужбовців, які втратили мати або батька внаслідок повномасштабного російського вторгнення в Україну.

ДІТИ

Кількість дітей під опікою фонду станом на лютий 2023 року: більше 3300 дітей

ЗАСНОВНИКИ

Засновники — українські підприємці, громадські діячі, патріоти-однодумці з досвідом створення неприбуткових організацій, діяльність яких направлена на соціальний та економічний розвиток України.

 

НАША МЕТА

Допомогти кожній дитині, яка втратила мати або батька внаслідок російської війни в Україні

ЯКЩО ВИ ЗНАЄТЕ ДИТИНУ, ЯКА ВТРАТИЛА ОДНОГО ЧИ ОБОХ БАТЬКІВ:

  1. Подзвоніть до кол-центру БФ «Діти Героїв» +38044 247 57 88, (або напишіть у Telegram/ WhatsApp +38068 218 89 71) або
  2. Заповніть анкету на сайті фонду: https://form.typeform.com/to/mMrg8kOh?typeform-source=childrenheroes.org або напишіть на поштову скриньку contact@childrenheroes.org
  3. Зробити донат, отримати більше інформації про програми допомоги: https://childrenheroes.org/

FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь