Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сергій Борзов: 356 хромбуків отримали керівники закладів загальної середньої освіти Вінницької громади

Дата: 05.04.2023 09:05
Кількість переглядів: 86

Сьогодні, 4 квітня, Начальник ОВА Сергій Борзов вручив хромбуки від Міносвіти України керівникам закладів загальної середньої освіти м. Вінниці та Вінницького району.

Міністерство освіти і науки України, попри повномасштабну війну, зробило усе, щоб продовжити реалізацію державного проекту «Ноутбук кожному вчителю», розподіливши для Вінниччини 2428 хромбуків.

«Сьогодні ми передаємо 356 ноутбуків  для 44 шкіл та  трьох закладів освіти обласного підпорядкування у Вінницькій громаді. Ця програма продовжує діяти, тож отримана техніка полегшить роботу нашим вчителям та дозволить покращити доступність освітніх послуг. Це  також вкрай необхідно для дітей, що залишаються за кордоном», - підкреслив Сергій Борзов.

Очільник Вінниччини акцентував, що  для  організації успішного навчального процесу в області до 1 вересня було підготовлено понад 600 укриттів.

«Це дало змогу розпочати навчання в офлайн режимі та надавати учням та їх родинам можливість вибору як навчатися – онлайн чи офлайн. На сьогодні 85 відсотків з них працюють офлайн або в змішаному форматі,- це гарний показник у порівнянні з іншими регіонами. Це відзначає й Міністерство освіти і науки України»,- підкреслив Сергій Борзов.

Начальник ОВА подякував освітянам за нелегку працю, за вибір – залишитись і працювати в Україні у найважчі для країни часи.

Долучившись до вітань, Сергій Моргунов зауважив: «Дякую за те, що ви докладаєте вагомих зусиль для того, щоб зробити навчання для дітей комфортним навіть в укриттях. Окремо дякую за роботу в Пунктах Незламності. У такий непростий період ви зробили чимало".

Вінницький міський голова також окремо відзначив роль Міністерства освіти і науки України, міжнародних організацій, які підтримали освітній проект, а також висловив вдячність Начальнику ОВА Сергію Борзову за співпрацю.

Варто  зауважити, що сьогодні 40 новеньких ноутбуків отримав Комунальний заклад «Вінницька спеціальна школа» Вінницької обласної Ради, 30 - «Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді», 5 – Вінницький навчально-реабілітаційний центр «Гніздечко».

Щира вдячність усім тим, хто доклав чимало зусиль, щоб нові ґаджети потрапили до вчителів. Це значно підвищить якість освітнього процесу в громадах області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь