Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг «Кампанії громадської участі задля порятунку культурної спадщини громад України» в рамках проєкту «Адвокати спадщини: підтримка і просування місцевих ініціативних груп молоді»

Дата: 06.04.2023 10:25
Кількість переглядів: 97

З 5 по 8 квітня 2023 року в рамках проєкту «Адвокати спадщини: підтримка і просування місцевих ініціативних груп молоді» за співфінансування Національного Фонду на підтримку демократії (NED), директорка Комунальної установи «Центр культури і дозвілля Студенянської сільської ради», членкиня Молодіжної ради «Єдність», Юлія Рибонька представляє Студенянську сільську територіальну громаду у м. Яремче на тренінгу «Кампанії громадської участі задля порятунку культурної спадщини громад України». Проведення тренінгу забезпечується Агенством з розвитку приватної ініціативи (АРПІ) та Мережа ОГС для підтримки громад зі спадщиною GoHeritade в рамках програми підтримки молодіжних ініціатив «Конкурс сміливих мрій для громад України». Концепція ідеї молодіжної ініціативи Студенянської громади з порятунку культурної спадщини представлена ініціативою «Проведення толоки з благоустрою «Шипота» - колиски села Студена».

          Мета ініціативи - залучити молодь Студенянської сільської територіальної громади  до порятунку та збереження  культурної спадщини, яка перебуває поза увагою, для підвищення її цінності, впізнаваності  та популяризації на місцевому та регіональному рівнях.

          Бажаємо успіху та перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь