Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023

Дата: 12.04.2023 15:00
Кількість переглядів: 60

 Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023 з метою зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах воєнного стану.

Навчання триватиме з 1 липня до 31 серпня 2023 року. Освітні заходи відбуватимуться у онлайн-форматі в будні дні, щонайменше двічі на тиждень, з 19 до 21 год.

Своїм досвідом з учасницями ділитимуться відомі експерти із викладацької та бізнес-спільноти, а також фахівці компанії компанії Corteva Agriscience, які володіють сучасними знаннями, накопиченими за довгу історію роботи в понад 140 країнах світу.

Учасниці, які успішно завершать навчання у програмі, отримають можливість взяти участь у грантовому конкурсі від компанії Corteva Agriscience для розвитку власного бізнесу та соціальної підтримки громад. У 2023 році призовий фонд програми становить понад 1 мільйон гривень і буде розподілений між найкращими проєктами за рішенням членів експертної ради.

Участь у Програмі є безкоштовною, але її мета – дати знання та ідеї саме тим, хто прагне розвитку та вдосконалення. Для того, щоб взяти участь у програмі, необхідно зареєструватись за посиланням: bit.ly/3mENlqf

Реєстрація триватиме до 30 травня 2023 року. Результати відбору будуть оприлюднені на сайті програми до 20 червня 2023 року. Учасниць, які пройшли відбір, буде особисто повідомлено про результати через контакти, зазначені в формі реєстрації

Більше інформації про Програму на сайті: https://bit.ly/41SG7iq

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь