Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України.

Дата: 23.08.2023 13:30
Кількість переглядів: 99

Фото без описуВід початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, синьо-жовтий прапор став справжнім символом боротьби українського народу за незалежність. Синьо – жовті кольори Прапора України є символом, який оберігає Українську Націю, єднає український народ у боротьбі за Незалежність, надихає до свободи та пробуджує почуття гідності. Його розгортали в різних країнах світу, як знак підтримки нашої держави.

У найближчому майбутньому Державний Прапор України вільно майорітиме в кожному куточку України. Де майорить Прапор України – там мир і життя, людяність і благополуччя, єдність та повага, цивілізоване майбутнє. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш історичний дух, це наша  гордість, слава і велич нації. Вічно світитиме синьо – жовтим сяйвом – символом української свободи та гідності.

День Державного Прапора України є знаменним для народу України. Сьогодні важко переоцінити глибину усвідомлення Українською Нацією той сили, яку несе в собі Український Державний Прапор. З цим символом Український народ утвердив свою державність, соборність і самостійність, з ним  українці йшли на захист своїх прав та свобод під час  Революції Гідності, під цим символом сьогодні наші воїни захищають рідну землю  від окупантів. Пам'ятаймо, якою ціною нам дається свобода та підтримуймо Збройні Сили України. У мить, коли здіймається і майорить Прапор України та звучить Державний Гімн – відчувається піднесення, яке сповнює наші серця гордістю за рідну країну. Україну підтримує весь цивілізований світ в її прагненні відновити територіальну цілісність, збудувати квітучу європейську країну.

Сердечно вітаю всіх Вас з Днем Державного Прапора України.

Бажаю всім щастя, добра і миру! Нехай завжди гордо майорить над Україною жовто-блакитний стяг волі та єдності Українського народу. Зі святом.

 

З повагою, сільський голова Олексій Кирнасівський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь