Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мати підписану декларацію із сімейним лікарем – це важливо! 23.10.2023, 15:54

Дата: 24.10.2023 08:28
Кількість переглядів: 149

лікарСаме до нього ви, як пацієнт, будете звертатись в першу чергу зі скаргами та запитаннями про здоров’я, які турбують. Сімейний лікар має найповнішу інформацію про ваш стан здоров’я, тому якнайкраще надасть медичну допомогу або ж порекомендує профілактику хвороб. У сімейного лікаря можна зробити безоплатно вакцинації, передбачені Національним календарем щеплень.

В більшості випадків сімейний лікар сам призначає дослідження та лікування, а в складних випадках направляє до профільного лікаря для більш детального обстеження та встановлення діагнозу.

Обрати сімейного лікаря можна так:

  • за рекомендацією,
  • звернутися до найближчої поліклініки.

Може бути таке, що обраний вами лікар працює в приватній клініці. Що тоді? Якщо цей медичний заклад співпрацює з Національною службою здоров'я України, там теж можна укласти декларацію й отримувати безоплатні послуги. Уточніть, чи співпрацює обраний вами медичний заклад з НСЗУ або безпосередньо там, або ж зателефонуйте до контакт-центру НСЗУ 16-77.

Всі консультації та послуги свого сімейного лікаря для пацієнта є безоплатними. До сімейного лікаря пацієнт може звертатися стільки разів, скільки потрібно для здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь