Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

​​​​​​​21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи.

Дата: 21.11.2023 18:51
Кількість переглядів: 93

Фото без описуУ цей день ми вшановуємо громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, які мають надзвичайне значення для реалізації європейського шляху розвитку України.

Світла пам’ять Героям Небесної Сотні та воїнам, які полягли, захищаючи незалежність української держави на Сході України, стримуючи збройну агресію Російської Федерації

День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене на честь початку двох революцій: 2004-го та 2013 років. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

Гідність і свобода — це портрет сучасного українця. Кожного — військового, рятівника, поліцейського, волонтера й лікаря, енергетика й залізничника… Це незмінна характеристика нас усіх як народу. Нашої сили й волі, нашої наснаги до боротьби, нашої сміливості й уміння усілякими засобами протистояти ординській навалі.

Гідність і свобода, воля і незалежність, права людини — це цінності, що визначають фундамент української нації та крізь століття вели покоління наших предків до мети: соборної незалежної держави. Це цінності, що плекали мрію, будували шлях до її втілення й нині дають силу та мужність захищати рідну землю від ворога.

Наша громадянська зрілість, єдність, патріотизм та віра в перемогу є запорукою захисту демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З нагоди цього свята щиро бажаєю  мирного неба над українською землею, добробуту та злагоди у кожній домівці, нехай щодня міцніє і не згасає віра в щасливе «завтра» нашої Вітчизни!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою сільський голова          Олексій Кирнасівський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь