Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Головне — що всередині. Олена Зеленська, Олександр Педан та інші про здорове харчування"

Дата: 01.12.2023 09:25
Кількість переглядів: 417

В Україні проводиться комунікаційна кампанія «Головне – що всередині», що реалізується Представництвом ЮНІСЕФ в Україні та Урядом України в партнерстві з Першою леді України, Міністерством освіти та науки України та Міністерством охорони здоров’я України.

Метою якої є змінити харчові звички українців. Адже систематичне неправильне харчування може стати причиною виникнення хвороб і розладів травної та ендокринної систем, порушити обмін речовин і навіть спричинити онкологічні захворювання. А здорове і збалансоване харчування, навпаки, — це супергерой, який захищає тебе від багатьох неприємностей.

Одним з основних кроків залучення українців до здорового способу життя є Реформа системи шкільного харчування, ініційована Оленою Зеленською. Переходь на платформу «ЗнаЇмо» та ознайомся з основною інформацію про реформу, нормативно-правову базу, навчальні матеріали, підказки про реформу тощо. Основне завдання платформи – інформувати освітніх управлінців, керівників закладів освіти, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у школах.

Пам’ятай, харчуйся тим – що робить тебе винахідливим та уважним!

#ЗнаЇмо

#ЗдороваЇжа

#СтаньСильним


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь