Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сергій Борзов презентував звіт про роботу обласної військової адміністрації за ІІ півріччя 2022 року та І півріччя 2023-го

Дата: 26.01.2024 15:39
Кількість переглядів: 64

на фото Начальник ОВА Сергій Борзов за трибуною презентує звіт на сесії обласної РадиСьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов на черговій 48 сесії обласної Ради представив звіт про здійснення обласною військовою адміністрацією повноважень, делегованих облрадою, за ІІ півріччя 2022 року та І півріччя 2023-го.

Очільник області зауважив, що обласна військова адміністрація продовжує реагувати як на глобальні, так і на внутрішні виклики, пов’язані із повномасштабним вторгненням рф.

«Попри труднощі, у 2022 році Вінниччина втримувала лідируючі позиції в Україні, зокрема, в частині аграрного сектору та продовольчої безпеки. Агропідприємства області забезпечили і потреби населення, і формування експортного потенціалу. За цими показниками наша область посіла друге місце. Що стосується І півріччя 2023 року, то темпи виробництва сільського господарства за всіма категоріями становили понад 102%, у порівнянні з аналогічним періодом 2022 року. Важливо, що область продовжує утримувати лідируючі позиції»,- зазначив Сергій Борзов.

Ще один важливий напрям роботи – будівництво житла. Начальник ОВА зауважив, що показник прийнятого в експлуатацію житла зріс у 4,4 рази, порівняно з відповідним періодом 2022 року. За цими показниками Вінниччина посідає перше місце в Україні. Частка області у загальнодержавному обсязі прийнятого житла становить 12,8% - це третє місце у державі.

Область також є лідером і за експортним потенціалом. Зокрема, у січні – червні 2023 року експорт товарів становив 141,9%, порівняно з аналогічним періодом 2022 року.

Найважливіше – безпека населення та зміцнення Сил оборони. Відтак, як і попередні роки, продовжується надання ресурсного забезпечення військовим та силам територіальної оборони. Вживаються додаткові заходи із захисту критичної інфраструктури. Продовжується підтримка родин захисників та ВПО.

Звіт депутатами підтримано.

«Приємно було отримати від командира штурмової бригади Нацгвардії «Червона Калина» Олександра Охріменка медаль Національної  гвардії України «За звитягу». Продовжуємо працювати задля Перемоги»,- підсумував Начальник ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь