Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякую за мужність та небайдужість. Впевнений, що разом ми переможемо! - Сергій Борзов до Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2024 15:46
Кількість переглядів: 90

Дякую за мужність та небайдужість. Впевнений, що разом ми переможемо! - Сергій Борзов до Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістівЧужа війна... яка забрала життя тисячі українських солдат.

Вони виконували свій військовий обов'язок перед державою.

15 лютого 1989 року - день виведення військ з Афганістану.

Сьогодні Україна бореться проти підступного ворога. На жаль, українці знову змушені брати до рук зброю. Відтепер, щоб захистити своє: родину, землю, державу. Ви як ніхто знаєте, що таке війна та розумієте, що таке відповідальність.

«Від початку російської агресії ви щодня передаєте свої знання та вміння молодшим побратимам. Хтось в тилу, а хтось на передовій. – зауважив Начальник ОВА Сергій Борзов. - Дякую за мужність та небайдужість. Низький уклін кожному з вас. Впевнений, що разом ми переможемо! Слава Україні!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь