Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про намір встановити тарифи на послуги зі збору та вивезення  твердих побутових відходів для КП «Студенянський комунгосп».

Дата: 26.02.2024 15:59
Кількість переглядів: 114

Синоніми до слова ПовідомленняЗгідно рішення Виконавчого комітету  від  29 серпня 2023 р. №81/81 «Про визначення виконавцем послугзі збирання та вивезення твердих побутових відходів КП «Студенянський комунгосп»

 

       Керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку ,будівництва та  житлово-комунального господарства України від 05.06.2018  № 130  «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності»  та про врахування  відповідної позиції територіальних громад  «КП «Студенянський комунгосп» Студенянської сільської територіальної громади  доводить до відома  споживачів інформацію про намір  погодження  та встановлення тарифів на послуги зі збору та вивезення побутових відходів.

Згідно  Постанови  КМУ № 1031 «Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на полугу з управління побутовими відходами, а також  тарифів на збирання ,перевезення, відновлення та видалення побутових відходів»,   проведено розрахунок тарифів.

Тарифи на послуги зі збору та вивезення побутових відходів   для всіх груп споживачів, а саме:

 Вивезення твердих побутових відходів для населення 191,29 грн/м³ без ПДВ.

 Вивезення твердих побутових відходів для бюджетних установ 191,29 грн/м³ без ПДВ.

 Вивезення твердих  побутових  відходів для інших споживачів 191,29 грн/м³ без ПДВ.   

 Плата за абонентське обслуговування за індивідуальними договорами в розмірі 11,92 грн на 1 абонента.                      

       Розрахунок  був розроблений Всеукраїнським об’єднанням організації роботодавців «Федерація роботодавців комунальної інфраструктури, енергетики  та житлово-комунального господарства України» 

                         Висновок №17859від 16.01.2024р. (Відкрити)

      Для  КП «Студенянський комунгосп» Студенянської сільської територіальної громади  Тульчинсського району Вінницької області пріоритетом в роботі є  якісне надання  послуг та вирішення  екологічних проблем.

Всі пропозиції та зауваження  від  фізичних та юридичних осіб щодо наміру  здійснити  встановлення тарифу  приймаються у письмовій формі протягом 15 календарних днів  з дня  оприлюднення даного повідомлення  за адресою  Вінницька область, Тульчинський район, село Студена вулиця Пирогова 14 (Контактна особа: директор КП ”Студенянський комунгосп” Бабин Сергій Миколайович)

Керівництво КП «Студенянський комунгосп»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь