Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Окружний семінар з питань методичної роботи

Дата: 03.04.2018 18:17
Кількість переглядів: 484

Фото без опису  На базі опорного навчального закладу «Студенянська ЗОШ І – ІІІ ступенів» 29 березня 2018 року відбулася зустріч в якій прийняли участь вчителі та учні ОНЗ «Студенянської ЗОШ І – ІІІ ступенів», Гонорівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», директори та художні керівники закладів культури громади. Окружний семінару з питань методичної роботи на тему:

  «Оптимізація освітнього процесу в контексті формування в учнів життєвих компетенцій. Актуальні проблеми в організації ДПА в 2017 – 2018 навчальному році» розпочався з засідання ради освітнього округу,

  продовжили роботу на засідання методичної ради освітнього округу. Для учнів була організована зустріч «У колі друзів». Вчителі предметники взяли участь у окружних методичних об’єднаннях: історико – краєзнавчого типу, математичного циклу, художньо – естетичного циклу «Фантазія», природничого циклу «Джерело», філологічного циклу та початкової освіти, обговорювались актуальні питання, демонструвались презентації, переглядались відео, проводились тренінги та майстер класи

  Особливо учасникам семінару сподобався тренінг – «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», ця програма впроваджується в закладах освіти з лютого 2018 року. Підготувала та провела тренінг координатор програми Моренко Л.С.

  Під кінець зустрічі вчителі та учні подарували учасникам семінару святковий концерт під назвою «Чим більше ми разом, тим щасливіші ми є». Хор учителів Студенянської школи заспівав гімн села на слова - Васалатій Г.М., музика – Васалатій В.І. Хореографічні колективи «Міраж» (Студенянська ЗОШ) та «Фантазія» (Гонорівська ЗОШ) представили свої танцювальні номери, обдаровані учні зачаровували усіх своїм співом. Між художніми номерами ведучі розповідали про історію свого села, історію школи, своїх учителів на двох мовах – українській та англійській. Всім присутнім дуже сподобався захід. Дякуємо організаторам зустрічі.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь