Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робити добро - це просто

Дата: 06.08.2019 09:55
Кількість переглядів: 559

Фото без опису  Благодійність завжди вважається найблагороднішою та найпочеснішою справою, особливо коли це стосується дітей, які потребують сторонньої допомоги.

  З 07 серпня 2019 року в Студенянській сільській раді стартує благодійна акція «Готуємо дітей до школи», яка буде тривати до 31 серпня поточного року.

  Координаторами акції є фахівець із соціальної роботи та служба у справах дітей Студенянської ОТГ.

  Основна мета проведення акції — надання напередодні нового навчального року всебічної допомоги дітям з соціально незахищених категорій сімей. Щоб, прийшовши у вересні до школи, вони були забезпечені одягом, взуттям та канцелярським приладдям.

  В акції можуть прийняти участь всі небайдужі до долі дітей — благодійні, громадські, релігійні організації, установи та підприємства різних форм власності, фізичні особи.

  Варто зауважити, що на території Студенянської сільської ради проживає 21 родина, в яких виховується 66 дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, 16 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 10 дітей з інвалідністю, 1 дитина переселенець та 26 багатодітних сімей .

  Благодійна акція проводиться вже не перший рік.

  Бажаючі допомогти канцелярським та шкільним приладдям, одягом або взуттям, можуть звернутись до фахівця із соціальної роботи та начальника служби у справах дітей.

  Шановні мешканці громади, не залишайтесь осторонь від проблем дітей, адже кожна дитина має право на підтримку дорослих.

  Фахівець із соціальної роботи

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь