Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася ІІ Стратегічна сесія з розробки Стратегії Сталого туризму Студенянської громади 2030

Дата: 18.05.2021 10:59
Кількість переглядів: 557

Фото без опису  17 травня 2021 року в рамках реалізації проєкту «Гендерно-чутливе планування безпечних публічних просторів як відповідь на виклики пандемії COVID-19» за підтримки програми розвитку ООН «Посилене партнерство для сталого розвитку» відбулася ІІ Стратегічна сесія з розробки Стратегії Сталого туризму Студенянської громади 2030.

  З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Олексій Кирнасівський.

  Експерт Юрій Войціцький презентував підсумки базових показників соціально-економічного аналізу території, перелік туристичних переваг та підсумки опитування мешканців і бізнесу на тему перспектив розвитку туризму в громаді.

  В ході сесії члени робочої групи обговорили висновки зі SWOT-аналізу території громади, проєкту дерева цілей Стратегії розвитку сталого туризму і Стратегічного бачення 2030 та провели напрацювання пропозицій ідей проєктів і заходів в групах. Керівники двох підгруп презентували напрацьовані ідеї проєктів і заходів.

  Базуючись на результатах соціально-економічного аналізу, SWOT-аналізу та висновках, члени робочої групи обрали як базову для подальшого моделювання ситуації розвитку громади і формування ієрархії цілей розвитку, у якості головних сфер зосередження зусиль на розвиток Студенянської громади на період 2021-2030 рр. обрано наступні стратегічні та операційні цілі:

  1. Громада, про яку знають (покращення зовнішнього візерунку громади, відтворення аутентичних самобутніх традицій, формування туристичних продуктів;
  2. Громада активних мешканців (посилення рівня громадської активності на базі публічних просторів громади, проведення регулярних спортивних подій);
  3. Громада з розвиненою туристичною інфраструктурою (створення стимулів для туристичного бізнесу, Студенянська громада - місце комфортного відпочинку).

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь