Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки!

Дата: 01.09.2022 11:33
Кількість переглядів: 211

 

Фото без опису
Щиро вітаю всіх Вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань. Це свято є особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє, до нових звершень та самостійного життя.

               Особливим і  важливим  цей день є для наших  першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях.  Не менш важливим він є і для майбутніх випускників,  яким  скоро  доведеться йти у доросле життя та обирати свою професійну стежину. 

               У цей день бажаю Вам бути сумлінними і розумними учнями, любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Нехай завжди з Вами буде підтримка і розуміння Ваших рідних та близьких.

               Шановні освітяни! Висловлюю Вам щирі слова вдячності за  Вашу самовіддану працю, за виховання свідомих українців, з якими  Ви  щиро ділитеся своїми знаннями, любов’ю та теплом. Міцного Вам здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів!

               Цього року ми розпочинаємо навчання в умовах воєнного стану. Віримо у Збройні сили України  та у світле майбутнє нашої Держави. Нехай цьогорічний День знань принесе усім мирне небо, учням -  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи та вдячних учнів,  батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!
               Зі святом усіх!  З початком нового навчального року!

               Все буде Україна!

З повагою, сільський голова              Олексій  КИРНАСІВСЬКИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь