Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вінничан просять зарядити телефони та бути готовими до перебоїв зв'язку

Дата: 10.10.2022 12:19
Кількість переглядів: 137

Вінничан просять зарядити телефони та бути готовими до перебоїв зв'язку

Сьогодні, 10 жовтня, з сьомої години ранку оголосили повітряну тривогу по всіх території України. Ракетами атакували більшість областей.

У Хмельницькому внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено один з об'єктів критичної інфраструктури. Наразі відсутнє електропостачання, повідомляє мер міста Олександр Симчишин.

За офіційною інформацією Львівської обласної військовї адміністрації, зафіксували удари по об'єктах енергетичної інфраструктури Львівської області, - зазначають у Вінницькій міські раді.

Як діяти, коли зник зв'язок

Окрім необхідності зарядити всі телефони та павербанки, варто згадати інформацію, як діяти в разі відсутності мобільного зв'язку:

  • Відключити автовибір мережі: на Android: Налаштування - Мобільна мережа (чи Підключення) - Оператор; на iOS: Параметри - Стільникові дані - Вибір мережі;
  • Знайти й вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи lifecell;
  • Якщо зареєструватися не вдалося, спробувати ще раз або вибрати іншу мережу;
  • Перевірити можливість вихідного дзвінка, SMS.

Тарифікація зберігається відповідно до тарифного плану вашого оператора. Важливо: раз на день намагайтеся повернутися до мережі свого оператора: вручну або увімкнувши автовибір мережі.

З огляду на інформацію про ракетні удари по сусідніх областях, вінничан закликають зарядити телефони та бути готовими до перебоїв в роботі мобільного зв'язку та інтернету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь