Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна про готовність закладів соціальної сфери Вінниччини до надзвичайних ситуацій

Дата: 12.10.2022 09:05
Кількість переглядів: 141

Фото без описуПерший заступник Начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна провела термінову нараду з 13 закладами соціальної сфери Вінниччини та 5 філіями, щоб обговорити їхню готовність до надзвичайних ситуацій.

«Учора та сьогодні вся Україна в черговий раз згадала те жахливе 24 лютого. Масові обстріли об'єктів інфраструктури майже у кожній області. Часткові та повні відключення електроенергії, збої у водопостачанні, а скоро ще й опалювальний період», - зазначає Наталя Заболотна.  

За словами посадовиці, це питання вже раніше порушувалося :  «Ще з березня ми активно над цим працювали. Але не все так просто як могло б здаватися - генератори, додаткове паливо, запас харчів, резервне водопостачання - усе це коштує величезних коштів. Заклади досить масштабні, в них отримує послугу майже 2000 клієнтів, серед яких 599 - лежачі! Евакуйовувати їх вже не має куди. Усі місця заповнені».

Під час наради Наталя Заболотна наголосила: «Забезпечити все необхідне - це відповідальність кожного з нас! Дякую кожному директору за пророблену роботу!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь