Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Премія присуджується щорічно до річниці з дня народження Івана Франка. Серед номінацій: Краща публікація у друкованих засобах масової інформації Кращий твір у телевізійній сфері Кращий твір у радіомовній сфері Краща наукова робота в інформаційній

Дата: 03.03.2023 12:36
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

На Вінниччині, станом на кінець лютого, майже пів тисячі добровольців долучилися до об’єднаної штурмової бригади «Лють». Про це повідомив начальник Управління кадрового забезпечення поліції у Вінницькій області Олександр Конєв.

Він ще раз зазначив, що основою цього підрозділу є патріоти, які бажають взяти участь у визволенні нашої держави від ворога. Олександр Конєв додав, що умови прийому такі ж самі, як і у всі 8 підрозділів «Гвардії наступу». Це перш за все вік – від 18 до 55 років, стан здоров’я, професійно-психологічний стан, довідка про несудимість. Умови прийому як для хлопців, так і дівчат однакові і визначені нормативними документами. 

Наймолодшому добровольцю 18 років, найстаршому хто звертався — 63. Добровольці різних спеціальностей і професій подають заявки та бажають навчитись проводити штурмові дії, аеророзвідку, виявляти позиції ворога й знищувати противника. Медики, вчителі, машиністи потягів, продавці, командири танків, радіорозвідники та радіозв’язківці є серед кандидатів до бригади «Лють».

Моєю мотивацією стала сім’я, рідний брат, якому потрібно подавати приклад, - розповідає доброволець Вадим Вихристюк. - Ставати на захист рідної держави! Нищити ворога! - для цього він проходить етапи відбору.

Наразі триває четвертий конкурсний набір до об’єднаної штурмової бригади. Охочі долучитися, можуть до 1 березня подати анкети через сайт національної поліції або ж звернутися в один із ЦНАПів Вінниччини за такими адресами:

- вул. Соборна, 59, м. Вінниця;

- вул. Замостянська, 7, м. Вінниця;

- проспект Космонавтів, 30, м. Вінниця;

- вул. Брацлавська, 85, м. Вінниця;

- 2-й провул. Високовича, 2, м. Гайсин;

- вул. Училищна, 9, м. Жмеринка;

- вул. Київська, 28/2, м. Могилів-Подільський;

- вул. Миколи Леонтовича, 65, м. Тульчин;

- вул.Столярчука, 10, м. Хмільник.

Також записатися до об’єднаної штурмової бригади «Лють» можна через сайт: https://storm.mvs.gov.ua

За роз’ясненнями з питань конкурсного відбору звертайся до управління кадрового забезпечення ГУНП у Вінницькій області за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 10, каб.111.

Телефони для довідок : (0432) 594-222, (067) 430-52-67, (073) 311-74-06, (095) 280-22-20.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь