Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як безпечно відпочивати поблизу водойм та уникнути нещасних випадків?

Дата: 14.05.2024 13:27
Кількість переглядів: 94

В офіційному медіацентрі обласної військової адміністрації відбувся брифінг начальника аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергія Баса.

Спікер торкнувся актуальної теми - безпечного відпочинку вінничан в теплу пору року поблизу водойм та запобігання нещасним випадкам на воді.

Сергій Бас зазначив, що У Вінницькій області з початку року на водних об’єктах загинуло вже понад 10 людей.

«З настанням тепла та початком купального сезону вірогідність нещасних випадків на воді зростає,- зауважив він. - Найпоширенішою  причиною  нещасних випадків на воді є недотримання громадянами правил безпечної поведінки. Зокрема, це купання в необладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані. Тому, варто пам’ятати, що умовами безпеки є правильний вибір та обладнання місць купання, навчання дорослих і дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах,  постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих».

Про основні правила безпечної поведінки на воді та біля води, яких радять дотримуватись надзвичайники - дивіться у відео.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь