Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Катування, розстріли без суду і слідства, фільтраційні табори і насильницькі депортації – на жаль, все це наше сьогодення, - Сергій Борзов

Дата: 20.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 75

жінка та надпис "Україна вшановує пам'ять жертв політичних репресій"Тоталітарні режими залишають за собою страждання і смерть.

Кількість жертв політичних репресій в Україні внаслідок дій комуністичного режиму 1937-1941 років досі важко підрахувати.

За словами Сергія Борзова, лише на Вінниччині це понад 20 тисяч осіб було репресовано, понад 10 тисяч - розстріляно.

«Після повномасштабного вторгнення росії у 2022-му терор і переслідування знову стали жахливою реальністю для українців. Катування, розстріли без суду і слідства, фільтраційні табори і насильницькі депортації – на жаль, все це наше сьогодення». - зазначив очільник області.

Російський режим продовжує політику руйнування сотень тисяч життів.

«Ми є свідками найтяжчих злочинів проти людяності. Українці зберегли свою ідентичність і вистояли у найважчі часи. Ми продовжуємо боротьбу. Вистоїмо! Переможемо!» - підкреслив Сергій Борзов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь