Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

24 Березня, 2023 р., 16:31
Пріоритетом застосування засобів захисту рослин повинні бути інтегровані та інші  екологічно безпечні заходи щодо захисту рослин, а також гарантування безпеки здоров'я людини та охорони довкілля при здійсненні заходів щодо захисту рослин.
24 Березня, 2023 р., 16:30
1. В обов’язковому порядку проводиться реєстрація пасіки за місцем проживання фізичної особи або за місцем реєстрації юридичної особи у місцевих державних адміністраціях (РДА), або у сільських, селищних, міських радах, об’єднаних територіальних громадах один раз у рік заснування пасіки.
24 Березня, 2023 р., 16:25
З початку року рятувальники Тульчинського району здійснили 7 виїздів на ліквідації загорянь в екосистемах, площа знищеної сухої рослинності та чагарників становить понад 5 гектарів.
23 Березня, 2023 р., 20:12
Уряд стимулює роботодавців працевлаштовувати зареєстрованих безробітних квотних категорій. За таке працевлаштування можна отримати компенсацію єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. До квотних категорій належать: • один з батьків або особа, яка їх замінює і: - має на утриманні дитину (дітей) віком до шести років; - виховує без одного з подружжя дитину віком до 14 років або дитину з інвалідністю; - утримує без одного з подружжя особу з інвалідністю з дитинства (незалежно від віку) та/або особу з інвалідністю I групи (незалежно від причини інвалідності); • діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; • особи, звільнені після відбуття покарання або примусового лікування; • особи, яким до настання права на пенсію за віком залишилося 10 і менше років; • особи, яким виповнилося 15 років та які за згодою одного з батьків або особи, яка замінює, можуть, як виняток, прийматися на роботу; • особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, після їх звільнення. Роботодавці мають право на отримання компенсації фактичних витрат у розмірі ЄСВ (не більше подвійного розміру мінімального страхового внеску) за працевлаштування строком не менше ніж на два роки вищезазначених категорій громадян, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад один місяць. Тривалість виплати компенсації складатиме 12 місяців впродовж наступних двох років. Запрошуємо роботодавців, які мають вакансії та бажають працевлаштувати безробітних, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, звернутися до служби зайнятості для оформлення компенсації єдиного соціального внеску. Адреси та контакти тут: https://is.gd/GmtBJe Довідки за телефоном 0(432) 55-17-95. Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця ➡️ https://t.me/DCZ_Vinnytsa

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь