Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

19 Червня, 2023 р., 13:30
09 серпня 2023 року о 13-00 годині заплановано установчі збори з формування другого складу Молодіжної ради при Студенянській сільській раді.  
05 Червня, 2023 р., 10:21
Навчально-методичний центр ЦЗ та БЖД Вінницької області застерігає: «Увага - суха погода!». По всій території України спостерігається підвищення температурних показників та здебільшого суха погода. За таких умов зростає ризик збільшення кількості пожеж в екосистемах. Адже весняне сонце сприяє тому, що люди активніше спалюють сміття, сухостій, вирушають на відпочинок на природу та ігнорують заклики рятувальників не провокувати виникнення пожеж. Як результат — велика кількість загорання сміття, трави, залишків сухої рослинності, тощо.
02 Червня, 2023 р., 14:28
Внаслідок ганебної війни проти України велика кількість наших громадян опинилася у важких життєвих ситуаціях та потребують соціальної та професійної адаптації. Одним із шляхів зміцнення довіри у громадян та досягнення соціальної єдності можуть стати соціальні програми, що спрямовані на підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. З цією метою наш заклад пропонує низку спеціальностей з урахуванням регіонального контенту, що особливо актуально для внутрішньо переміщених осіб.
29 Травня, 2023 р., 13:16
     У наш складний  час, коли задля перемоги над російським ворогом  працюють обоє батьків, гостро постає проблема – кому доглянути малечу. Нерідко дорослі залишають дітей вдома самих, не задумуючись над наслідками своїх дій. Адже дитина, поринаючи у власні ігри, може травмуватися чи спричинити руйнівну пожежу.
25 Травня, 2023 р., 08:48
Шановні жителі громади!
23 Травня, 2023 р., 14:07
Студенянською сільською радою було отримано та роздано благодійну допомогу від Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад» у вигляді насіння овочевої групи (різне)- 200 пакевиків. Було забезпечено 50 родин з числа внутрішньо переміщених осіб з територій, де ведуться бойові дії. Дякуємо за співпрацю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь