Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

17 Серпня, 2023 р., 11:41
ШУКАЮ ВОЛОНТЕРІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ КРАЇНИ ЧЕРЕЗ ІНВЕСТИЦІЙНІ ПРОЕКТИ ДЛЯ СІЛ, РАЙОНІВ, МІСТ УКРАЇНИ.
11 Серпня, 2023 р., 22:10
Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» вже більше 23 років розробляє і втілює дієві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації є: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життєвої позиції та творчого потенціалу, професійна орієнтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населення.
11 Серпня, 2023 р., 22:09
До уваги керівників громад! Якщо у вас є куди прикласти робочі руки, щоб вирішити соціально-побутові питання громади - організуйте громадські роботи разом із службою зайнятості!
09 Серпня, 2023 р., 16:20
Вже дозрівають перші врожаї. Разом з Всеукраїнська асоціація громад запрошуємо всіх, хто отримав насіння овочів взяти участь у фото флешмобі #Врожай_нескорених.  
07 Серпня, 2023 р., 11:45
Український ветеранський фонд - платформа розвитку ветеранських можливостей, установа у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України і працює для ветеранів і їхніх родин. А поки ветерани захищають Україну на фронті і захищають наше майбутнє, Український ветеранський фонд турбується про їхнє завтра, фінансує бізнес ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
04 Серпня, 2023 р., 10:48
А саме: Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників і захисниць. Напрямки навчання: бізнес-економіка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цього — магістер з економіки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь