Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

15 Вересня, 2022 р., 14:40
Південним регіональним управлінням Державної прикордонної служби України здійснюються системні заходи протидії порушенням законодавства України з прикордонних питань в умовах правового режиму воєнного стану.
05 Вересня, 2022 р., 12:40
Понад 1,2 мільйона українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному з початку війни. ФССУ виплатив для них майже 7 мільярдів гривень за листками непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату, або Фонд нарахував напряму для тих працівників, чиї роботодавці не змогли подати заяву через бойові дії.
31 Серпня, 2022 р., 10:39
Державний страховий захист від Фонду соціального страхування України зберігається для працевлаштованих українців попри воєнний стан. З початку війни Фонд виплатив застрахованим особам з усієї України 6,87 мільярда гривень лікарняних і декретних – допомоги від ФССУ отримали 1 мільйон 157 тисяч українців. Найбільше виплат профінансовано для застрахованих осіб, працевлаштованих у київських роботодавців – за час війни ФССУ профінансував для них понад 1,7 мільярда гривень допомог. На другому місці за обсягом виплат лікарняних і декретних працівники Дніпропетровщини – їм виплачено 629,8 мільйона гривень, на третьому місці – Львівщина, 548,8 млн гривень. Аби забезпечити виплати лікарняних попри чисельні складнощі проведення фінансування на тимчасово окуповані території, для українців, чиї роботодавці залишились в окупації, не виходять на зв’язок або не мають можливості гарантувати виплату працівникам отриманих від ФССУ коштів, фахівцями Фонду було напрацьовано механізм призначення виплат без залучення роботодавця. У таких випадках виплати призначаються застрахованій особі напряму – для цього необхідно звернутись у відділення Фонду. Перелік усіх працюючих відділень Фонду, графік їх роботи та контакти за посиланням: https://bit.ly/3LaDkIw Нагадаємо, дата фінансування лікарняних і декретних допомог прямо залежить від дати прийняття заяви-розрахунку, яку роботодавець подає до ФССУ за лікарняним працівника. Слідкувати за станом фінансування можна у телеграм-каналі: https://t.me/socialfund (орієнтуйтесь на дату прийняття заяви від вашого роботодавця).
29 Серпня, 2022 р., 16:15
                Найпростіші укриття  для населення Студенянської територіальної громади розташовані за такими адресами:
23 Серпня, 2022 р., 15:29
На виконання пункту 2 розділу II Порядку інформування споживачів про намір зміни цін тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130
16 Серпня, 2022 р., 15:50
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 529 постраждалих працівників (+14 за останній тиждень).
16 Серпня, 2022 р., 15:34
ЦЕНТР НАУКОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АПВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ІНСТИТУТ КОРМІВ ТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ПОДІЛЛЯ
16 Серпня, 2022 р., 08:39
ОГОЛОШЕННЯ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь