Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

16 Серпня, 2022 р., 10:38
Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє, що наразі відкрито 4 конкурсні пропозиції від програми ЄС «Креативна Європа» в Україні:
15 Серпня, 2022 р., 11:46
ДАР (dar.gov.ua) – це єдиний цифровий хаб для агровиробників України. Платформа працює подібно до реєстрів сільгоспвиробників, які існують у всіх країнах-членах ЄС. Агровиробники, зареєстровані в ДАР, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів.
15 Серпня, 2022 р., 11:45
Копійка до копійки — і буде "Bayraktar" для ЗСУ. В Україні започаткували акцію "Смілива гривня". Здати залежані в гаманцях монети або заощадження зі скарбничок можна в банках "Пумб" та "Ощад".
15 Серпня, 2022 р., 11:44
Без направлення можна потрапити до  сімейного лікаря, терапевта, педіатра. Власне, вони найчастіше  видають направлення до вузьких спеціалістів, якщо пацієнт потребує їхньої допомоги.
15 Серпня, 2022 р., 11:42
Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 15.08 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02 to 15.08 were approximately:
14 Серпня, 2022 р., 12:14
Для цього потрібно створити реєстраційну картку, бланк якої автоматично формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися» bit.ly/3sJh3bp, розміщеного на вебсайті Український центр оцінювання якості освіти. Сформувати комплект документів, що містить оформлену реєстраційну картку, копію паспорта, копію документа про повну загальну середню освіту (за потреби медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о), і надіслати його до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.
12 Серпня, 2022 р., 13:26
В літні місяці сильна спека в Україні чергується із грозами і супроводжується  блискавками, які  можуть становити небезпеку для життя людини та її майна.  Ураження блискавкою можливе у випадку перебування людини як під відкритим небом, так і в закритому приміщенні.
12 Серпня, 2022 р., 13:21
У батьків після щеплення дитини часом виникає низка питань:
12 Серпня, 2022 р., 11:00
10 серпня 2022 року відбувся об’їзд закладів освіти Студенянської територіальної громади за участі фахівця сектора забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Тульчинському районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області - Інни Анін, сільського голови – Олексія Кирнасівського, заступника сільського голови – Анатолія Максименюка, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту - Наталі Королюк, начальника відділу містобудування, архітектури, цивільного захисту, управління комунальною власністю та ЖКГ – Лариси Митрофаненко, щодо оцінки укриттів закладів освіти громади та можливість їх використання під час освітнього процесу.
12 Серпня, 2022 р., 08:27
У новому застосунку користувачі зможуть:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь