Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

25 Липня, 2022 р., 16:07
Висловлюємо слова щирої вдячності благодійній організації «Міжнародний благодійний фонд «Руки друзів» за надану гуманітарну допомогу (матраци, ковдри, посуд, гігієнічні набори) для внутрішньо переміщених осіб на території нашої громади, а саме особам з територій де ведуться бойові дії.
25 Липня, 2022 р., 14:38
З 11 до 24 липня ІТ-армія вивела з ладу більше 750 російських онлайн-ресурсів. А саме:
25 Липня, 2022 р., 14:34
З 11 липня 2022 року набрали чинності зміни до статті 13 Закону України №2899-IV щодо заборони куріння тютюнових виробів, кальянів, використання електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, трав'яних виробів для куріння у всіх громадських приміщеннях. Зокрема, закон забороняє куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів у приміщеннях закладів ресторанного господарства. Тому відведення спеціальних залів для курців або наявність попільничок для куріння у приміщенні ресторану, бару тощо є неправомірним.
25 Липня, 2022 р., 14:27
Щоб уникнути пожеж, рятувальники радять аграріям дотримуватись вимог Правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі:
22 Липня, 2022 р., 12:56
Департамент агропромислового розвитку обласної військової адміністрації надсилає для ознайомлення та поширення серед аграріїв та підприємців Вінницької області концепцію програми «Нова аграрна політика». Національною радою з відновлення України від наслідків війни підготовлений проект Плану з відновлення України за напрямом «Нова аграрна політика», що був презентований під час Конференції з питань реформ в Україні (URC 2022) у Лугано (Швейцарія). Документ окреслює трирівневу модель і містить план дій в аграрному секторі на період воєнного часу, післявоєнного відновлення та наступного етапу — розвитку. Його було ухвалено та взято за основу для втілення. Просимо максимально розповсюдити серед представників аграрного бізнесу різних форм власності та господарювання концепцію програми «Нова аграрна політика» (додається).
22 Липня, 2022 р., 12:12
З 16 липня всі інтернет-ресурси повинні мати базову стартову сторінку українською мовою і повідомляти громадянам України суспільно-важливу інформацію державною мовою. Частина друга та шоста статті 27 закону “Про забезпечення функціонування української мови як державної” регламентує використання державної мови в інтернеті та мови інтерфейсів комп’ютерних програм, встановлених на товарах.
22 Липня, 2022 р., 08:52
Офіційний курс гривні до долара США і надалі лишатиметься фіксованим. Змінено тільки його рівень – до 36,57 грн/дол. США. Це необхідно, щоб підтримати стійкість економіки під час війни.
21 Липня, 2022 р., 22:36
Висловлюємо щиру подяку Slawia Kulturcentrum eV, місто Галле (Заале) Федеративної Республіки Німеччини, волонтерам Сергію Бабину, Анатолію Гандзію за надану та доставлену гуманітарну допомогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь