Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

27 Липня, 2021 р., 10:05
  Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях здійснює методичне та консультативне забезпечення діяльності служб управління персоналом місцевих державних адміністрацій, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, а також органів місцевого самоврядування з питань служби в таких органах.
26 Липня, 2021 р., 16:53
  Графік виїзних прийомів громадян керівництвом Тульчинської районної державної адміністрації в територіальних громадах району на друге півріччя 2021 року
13 Липня, 2021 р., 19:21
  Увага! Розпочато прийом документів від фізичних осіб для надання в поточному році часткового відшкодування витрат на закуплену установку індивідуального доїння та (або) холодильну установку для власників, які утримують трьох і більше корів.
06 Липня, 2021 р., 09:58
  Шановні жителі громади!
02 Липня, 2021 р., 09:27
  27 квітня 2021 року багатосторонньою національною робочою групою на чолі з Держпрацею було ухвалено Національний план спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік. Цей Національний план включає в себе два етапи щодо стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин: інформування роботодавців та інспекційне відвідування.
23 Червня, 2021 р., 09:32
  Єдиний внесок: хто має право не платити?
18 Червня, 2021 р., 10:50
17 Червня, 2021 р., 14:39
  Нагадуємо, що рамках проєкту «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth – JOURNEY» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості»), який координується ВОАОМС, було запущено, розроблений європейськими експертами, онлайн-курс для розвитку бізнес-навичок молоді «Можливості для самозайнятості молоді із сільської місцевості». Навчальні матеріали знаходяться у вільному доступі на платформі http://journeyeplus.eu/uk/courses
14 Червня, 2021 р., 17:19
  ГУ ДПС у Вінницькій області надсилає матеріал для розміщення в засобах масової інформації (преса, радіо, сайти територіальних громад):

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь