Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

20 Травня, 2024 р., 10:01
Ще один чемпіон для України: Денис Берінчик здолав мексиканця Емануеля Наваррете та здобув титул WBO в легкій вазі.
20 Травня, 2024 р., 09:57
Ґрунтуючись на досвіді ліквідації надзвичайних ситуацій воєнного характеру, останнім часом в законодавчих та нормативно – правових документах що стосуються цивільного захисту населення і територій внесено багато змін та доповнень з якими є нагальна необхідність ознайомитись посадовим особам, які задіяні у заходах цивільного захисту населення і територій .
16 Травня, 2024 р., 15:57
         На  сьогоднішній  день  проблема  якісного  водопостачання  в  нашій  країні  стає  дуже  актуальною.   Від   розміщення  та  утримання  громадських  та  приватних  шахтних  криниць  залежить  якість  питної  води,  яку  споживає  населення. 
14 Травня, 2024 р., 13:27
В офіційному медіацентрі обласної військової адміністрації відбувся брифінг начальника аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергія Баса.
14 Травня, 2024 р., 13:26
Сьогодні, 14 травня, ми вшановуємо пам’ять українців, які надавали прихисток і порятунок євреям під час Другої світової війни.
14 Травня, 2024 р., 09:08
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Вінницькій області нагадує, що Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин. Основною метою є підвищення загальної обізнаності про те, як турбота щодо здоров’я рослин може допомогти подолати голод, зменшити бідність, захистити біорізноманіття та навколишнє середовище, що сприятиме економічному розвитку кожної країни світу.
09 Травня, 2024 р., 10:38
9 травня разом із країнами Євросоюзу ми відзначаємо День Європи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь