Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

19 Червня, 2022 р., 08:24
Шановні медики Студенянської територіальної громади! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем медичного працівника! Професія медика дуже важлива та необхідна, на Вас лежить велика відповідальність за здоров’я людей. Ви супроводжуєте кожного з нас від самого народження, піклуєтесь про наше здоров`я впродовж усього життя, даруєте надію на одужання. Ваша професія сповнена благородної місії – служіння в ім’я здоров’я та майбутнього нашого народу. Праця медика є вкрай важливою саме сьогодні, коли наша держава веде важку боротьбу у війні, яку розпочала російська федерація в Україні. Бажаю Вам, дорогі медики, міцного здоров’я, миру, творчих здобутків, невичерпної енергії! Нехай радість життя, яку ви даруєте людям, повертається родинним затишком, щастям та благополуччям до ваших домівок!  Все буде Україна! З повагою, сільський голова  Олексій КИРНАСІВСЬКИЙ
18 Червня, 2022 р., 15:48
Платформу «Бережи себе» створено, щоб надавати доказову інформацію на теми від хронічних та інфекційних захворювань до ментального здоров’я.  
16 Червня, 2022 р., 15:54
Домашнє насильство не можна замовчувати, воно потребує ефективного реагування і скоординованих дій. Попри війну, проблема домашнього насильства не стає менш важливою. Війна, як і будь-яка екстремальна ситуація, загострює проблеми людей, які були й до цього. Зокрема, це стосується насильства в родинах. Коли люди, які живуть у постійному стресі, опиняються в одному приміщенні, залежать один від одного та не можуть відволіктися, нерідко виникають ситуації домашнього насильства.
16 Червня, 2022 р., 13:12
Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг. 
16 Червня, 2022 р., 12:02
Сьогодні, 16 червня, у приміщенні обласної військової адміністрації відбулась зустріч Начальника ОВА Сергія Борзова з виконавчим директором Асоціації Triangle Generation Humanitaire Еріком Фортом та його асистентом Юрієм Кожушко. У зустрічі також взяв участь заступник Начальника ОВА Андрій Кавунець.
15 Червня, 2022 р., 11:59
В Україні створили портал "Поряд", за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь