Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

23 Червня, 2022 р., 15:00
Тепер остаточне рішення має ухвалити Європейська Рада. Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук підкреслив: «Вкотре Європейський Парламент демонструє свою непохитну підтримку європейських прагнень України. Дяку Президентці Роберті Метцолі за ухвалення сьогодні відповідної символічної резолюції. Україна – європейська країна. І це право ми виборюємо не лише на полі бою, але й в юридичній площині».
23 Червня, 2022 р., 10:58
22 червня на Донеччині ударні групи штурмовиків Су-25 та бомбардувальників Су-24м завдали декілька авіаударів по ворожих позиціях. На східному напрямку нанесено вогневе ураження ротно-тактичній групі противника, також знищено один укріпрайон окупантів.
22 Червня, 2022 р., 15:49
З Вінниці для ЗСУ передадуть Bandera Power та Bandera Solar. Як повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов, вінницькі інженери розробили лінійку пристроїв для автономної зарядки Bandera Power та модуль живлення від сонячної енергії Bandera Solar.
22 Червня, 2022 р., 12:48
22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. 81 рік тому нацисти напали на СРСР…
22 Червня, 2022 р., 12:46
Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), за підтримки Міністерства соціальної політики України запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме. Мета кампанії – привернути увагу людей до ймовірних ризиків,  пов’язаних  з переїздом з охоплених війною регіонів, пояснити основні правила безпеки під час пошуку житла, транспорту, роботи. Адже надзвичайна уразливість людей може призводити до різних форм шахрайства та експлуатації, і навіть до випадків торгівлі людьми.
22 Червня, 2022 р., 10:57
 Шановні жителі громади!         Щороку, 22 червня,  відповідно до Указу Президента України, ми вшановуємо пам’ять жертв війни в Україні.         Друга світова війна – кривава сторінка в історії людства. Проявляючи неабияку мужність у боротьбі за визволення від нацизму, український народ сплатив високу ціну – незліченні жертви і масовий терор, руйнування, страждання та смерть.         Цей трагічний день уособлює героїзм, силу духу й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Зараз, як і в роки Другої світової війни, українці воюють з жорстоким та цинічним агресором. Російська федерація розпочала війну на території України, принесла на нашу землю руйнування, страждання та смерть. Для нас ця війна за волю, незалежність, демократію, право вільно обирати майбутнє.         Ми дякуємо усім синам і дочкам України, які стояли на захисті нашої країни тоді та стоять зараз. Хвилиною мовчання вшановуємо усіх жертв війни в Україні. Перемога буде за нами!         Низький уклін усім захисникам, вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим Героям! Слава Україні! Героям слава!
22 Червня, 2022 р., 08:30
Як часто ви миєте руки? А свій смартфон? Ні, смартфони не треба мити. А от що не завадило б – це регулярно протирати та дезінфікувати їх. 88% людей беруть смартфон із собою в туалет, а потім несуть на кухню, де користуються ним, поки готують сніданок, обід чи вечерю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь