Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Липня, 2022 р., 09:34
Начальник  Вінницької ОВА Сергій Борзов взяв участь у розширеному засіданні Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 року під час воєнного стану. Засідання відбулось під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.  «Ми розуміємо, що опалювальний сезон - це баланс наявності природного газу, вугілля, а також електроенергії. Маємо говорити про інші можливі альтернативні джерела енергії. Деякі громади вже перейшли на альтернативні джерела. Але ніяких віялових відключень не планується», - пояснив Міністр.
30 Червня, 2022 р., 15:17
Указом Президента України від 28 червня 2022 року №457/2022/ внесено зміни до Указу Президента України від 30 грудня 2016 року № 582/2016 "Про Положення про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та Положення про військовий квиток офіцера запасу".
30 Червня, 2022 р., 11:18
29 червня, за дорученням начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, Віталій Урдзік начальник Вінницької районної військової адміністрації спільно зі своїм заступником Оленою Футуймас провели виїзний прийом громадян в Лука-Мелешківській територіальній громаді. Люди, що зібралися біля сільської ради уже чекали початку прийому, дехто з документами та уже готовими заявами, адже знали, що на зустріч приїдуть представники органів виконавчої влади, медицини, безоплатної правової допомоги.
29 Червня, 2022 р., 16:33
Пілот ІT Generation ляже в основу національного проєкту і дасть можливість 60 тисячам українцям опанувати нову професію в IT. «Запускаємо проєкт IT Generation, щоб українці могли здобути безоплатну та якісну ІТ-освіту Це важливий проєкт для економіки країни», - зауважив Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
29 Червня, 2022 р., 14:48
Цієї цифри Гід досяг за рік роботи. Сьогодні на Гіді доступна інформація про понад 2200 держпослуг — про місце, терміни, вартість, результати їх отримання, а також необхідні документи та спосіб оскарження в разі потреби. Усі сервіси систематизовані за 18 категоріями й за 37 життєвими подіями та ситуаціями:
29 Червня, 2022 р., 13:36
На Вінниччині добровольці відпрацювали алгоритм дій під час замінувань. Про це повідомляє регіональне управління Сил територіальної оборони "Південь".
29 Червня, 2022 р., 11:36
          28 червня Студенянська територіальна громада зустріла та провела в останню земну дорогу загиблого військовослужбовця, жителя села Гонорівка - ЧОПОВСЬКОГО Володимира Андрійовича, який загинув 21 червня у бою за Батьківщину в Донецькій області.
29 Червня, 2022 р., 09:31
Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулася нарада щодо підготовки нашої держави до майбутнього членства у Європейському Союзі після отримання статусу кандидата в члени ЄС. У зустрічі також взяли участь керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак і його заступники, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, народні депутати та урядовці, керівники правоохоронних і судових органів влади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь