Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

22 Жовтня, 2021 р., 10:01
  В Україні суттєво збільшено штрафи за спалювання листя, трави та відходів
19 Жовтня, 2021 р., 15:58
  Дійсні електронні лікарняні по вагітності та пологах почали створювати з 01 жовтня, коли завершився перехідний період. Деякі роботодавці вже призначили за такими лікарняними допомогу від Фонду соціального страхування України, однак в окремих випадках у страхувальників виникли складнощі при нарахуванні декретних виплат. Розповідаємо, які особливості призначення допомоги від ФССУ за е-лікарняними по вагітності та пологах.
14 Жовтня, 2021 р., 11:49
  14 жовтня відзначаємо День захисників та захисниць України та День українського козацтва, які припадають на велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці - це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, а також нагода згадати історичні перемоги попередніх поколінь, які своїми бойовими звершеннями здобували та відстоювали свободу та незалежність України.
11 Жовтня, 2021 р., 11:14
  З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.
06 Жовтня, 2021 р., 07:31
  3 жовтня в Студенянській територіальній громаді відбувся І Міжнародний Етно Food Fest «Мамалига VS Банош». Фестиваль пройшов під патронатом Голови Вінницької обласної державної адміністрації та Голови Вінницької обласної ради. Організаторами свята є громадська організація «Єврорегіон «Дністер» та Студенянська сільська рада.
04 Жовтня, 2021 р., 08:02
  Команда футболістів Студенянської ТГ здобула перемогу в фінальних змаганнях першості Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед ветеранів
04 Жовтня, 2021 р., 07:37
  Студенянська територіальна громада святкувала День працівника освіти
01 Жовтня, 2021 р., 10:14
  В Студенянській громаді відзначили Всеукраїнський день бібліотек.
28 Вересня, 2021 р., 15:40
  Уже з першого жовтня електронні лікарняні повністю замінять своїх паперових попередників. Упродовж наступних двох тижнів інформаційні системи, протоколи обміну даними і правила створення медичних висновків доопрацюють – аби врахувати помилки і нюанси, до яких виникали питання у лікарів, працівників і роботодавців під час тестового періоду.
23 Вересня, 2021 р., 16:55
  Засідання організаційного комітету з організації та проведення Міжнародного Етно Foodfest «МАМАЛИГА vs БАНОШ».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь