Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

04 Серпня, 2021 р., 09:23
  Шановні керівники сільгосппідприємств, фермерських господарств, одноосібники, громадяни!
03 Серпня, 2021 р., 15:15
  «Збираємо воєдино всю нашу родину» - саме під такою назвою відбулося родинне свято та засідання клубу «Студенянка» в КЗ «Студенянська Публічна бібліотека». Захід проводила директор Публічної бібліотеки – Наталя Марківська.
03 Серпня, 2021 р., 14:43
  31 липня відбувся благоустрій урочища "Шипіт", що знаходиться в центрі села Студена. Впорядкування джерел проходило за підтримки Студенянської сільської ради, депутатів Наталі Подолян та Людмили Гончарук. До роботи також долучилися працівники сільської ради по благоустрою, працівники закладів культури та небайдужі мешканці села. Висловлюємо особливу подяка за допомогу Савку Віталію Вікторовичу та Гончаруку Олександру Миколайовичу. Велике спасибі усім, хто долучився до заходу!
30 Липня, 2021 р., 13:20
  30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують.
28 Липня, 2021 р., 14:50
  Шановні керівники суб’єктів господарювання!
23 Липня, 2021 р., 12:38
  22.07.2021року відбувся навчальний тренінг з розбудови підприємницького потенціалу та бізнес-освіти молоді, учасників Клубу молодих підприємців, в рамках проекту «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості»), за участі команди менторів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування та Агенції регіонального розвитку Вінницької області: Ольги Олійник, Наталії Гижко, Вікторії Захарчук, Ірини Лезнівської, молоді та учасників Клубу молодих підприємців Студенянської громади.
19 Липня, 2021 р., 11:59
  Рухаємося вперед в плані практичної реалізації проєкту ПРООН «Гендерно-чутливе планування безпечних публічних просторів як відповідь на виклики пандемії COVID-19 (капітальний ремонт благоустрою території сільського парку по вул. Соборна в с. Студена Піщанського району Вінницької області)».
16 Липня, 2021 р., 17:18
  Відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Студенянської громади.
08 Липня, 2021 р., 13:06
  Івана Купала – давньослов’янське народне свято, дата святкування якого є незмінною - 7 липня. Обов’язкові атрибути, без яких святкування Івана Купала не відбувається: обрядове деревце, вогонь, через який стрибають, та купання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь