Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

16 Липня, 2021 р., 17:18
  Відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Студенянської громади.
08 Липня, 2021 р., 13:06
  Івана Купала – давньослов’янське народне свято, дата святкування якого є незмінною - 7 липня. Обов’язкові атрибути, без яких святкування Івана Купала не відбувається: обрядове деревце, вогонь, через який стрибають, та купання.
07 Липня, 2021 р., 13:25
  Механізм і напрями надання підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції визначено проєктом постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції», який буде затверджено в установленому порядку.
06 Липня, 2021 р., 17:24
  Аліменти на утримання дитини Хто може отримати аліменти на утримання дитини?
04 Липня, 2021 р., 13:19
  3 липня 2021 року творчі колективи Студенянської територіальної громади взяти участь у Всеукраїнському фестивалі «Подільський оберіг» що відбувся в рамках заходів з відзначення 30-ї річниці Незалежності України на території державного історико-культурного заповідника «Буша».
04 Липня, 2021 р., 11:35
  До Дня Молоді в Студенянській територіальній громаді комунальним закладом «Центр культури і дозвілля Студенянської сільської ради» та Молодіжною радою «Єдність», для місцевої молоді, було проведено тенісно-більярдний турнір. Призові місця здобули Кирста Руслан (теніс) та Кустов Ярослав (більярд). Усі учасники турніру були нагороджені дипломами та отримали пам’ятні подарунки.
30 Червня, 2021 р., 15:07
  У зв’язку з численними зверненнями населення області щодо забезпечення побутових потреб в скрапленому газі інформуємо про наступне.
29 Червня, 2021 р., 12:51
  У зв’язку із спекотними погодними умовами та з метою попередження виникнення небезпечних для здоров’я і життя людини наслідків впливу високої температури повітря управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації рекомендує дотримуватися основних правил:
27 Червня, 2021 р., 07:32
  28 червня виповнюється 25 років, як наша держава живе за своєю Конституцією. Ми будуємо нову, незалежну країну, кожен із нас є творцем її історії, адже Основний Закон визнає людину найвищою соціальною цінністю і гарантує естетичний, духовний розвиток кожного громадянина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь