Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Квітня, 2024 р., 17:42
Вдень 2 квітня на території Вінниччини очікуються пориви вітру 15-20 м/с (1 рівень небезпечності, жовтий).
01 Квітня, 2024 р., 17:42
Голова Національної служби здоров’я України Наталія Гусак повідомила скільки платить НСЗУ за лікування та супровід пацієнтів з гематологічними та онкогематологічними захворюваннями у дорослих та дітей в стаціонарних та амбулаторних умовах:
01 Квітня, 2024 р., 17:39
Сільськогосподарське виробництво є однією з найбільш травмонебезпечних галузей. А  весняно-польові роботи –відповідальна  пора  річного циклу агропромислового виробництва. Зокрема, у березні – травні сільськогосподарськими підприємствами виконується біля третини річного обсягу польових тракторних і майже така ж частка транспортних робіт. Зростає кількість працівників, зайнятих на ручних роботах . Тому усе це об’єктивно збільшує вірогідність травматизму, особливо при недотриманні правил техніки безпеки та охорони праці.
29 Березня, 2024 р., 10:15
Купувати продукцію українського виробництва – це означає стимулювати свою, а не чужу економіку.
28 Березня, 2024 р., 10:02
В Україні єдиний соціальний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ) спрямовується до спецфондів та формує дохідну частину Пенсійного фонду. Відтак, своєчасна сплата нарахованих сум та якнайшвидше погашення заборгованості, у разі її виникнення, має бути пріоритетною не тільки для роботодавців, а й для кожного громадянина. Адже своєчасна сплата ЄСВ гарантує громадянам право на соціальний захист. Натомість, несвоєчасна сплата – це не отримані пенсії, недофінансовані медицина, освіта та культура, не здійснені соціальні виплати громадянам тощо.
27 Березня, 2024 р., 20:49
Приєднуйся до лицарів трьох стихій!
27 Березня, 2024 р., 20:49
Україна - Ісландія - 2:1
27 Березня, 2024 р., 20:48
Війна, розпочата російською федерацією, змусила багатьох українців залишити свої домівки, рятуючись від ворожих обстрілів або окупації. Кількість тих, хто з 2022 р. став внутрішньо переміщеною особою, або повторно перемістився, сягнула 3,5 млн.
27 Березня, 2024 р., 20:46
Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова, за підтримки міністерств і відомств, у березні-червні 2024 року проводить ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю право на життя».
26 Березня, 2024 р., 10:39
26 березня в Україні відзначають День Національної гвардії України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь