Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

15 Березня, 2024 р., 14:20
Цьогоріч в Україні впроваджується безоплатна психологічна допомога для ветеранів та їхніх родин.
15 Березня, 2024 р., 14:20
Відсьогодні стартувала реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. Вона триватиме до 11 квітня включно.
15 Березня, 2024 р., 14:19
Щорічно Мінцифра досліджує Індекс цифрової трансформації регіонів. Він містить 8 субіндексів, 28 індикаторів та 88 показників. Субіндекс — це показник у загальному індексі, який формується на основі середніх значень індикаторів з урахуванням коефіцієнтів.
14 Березня, 2024 р., 10:45
На Вінниччині триває реалізація грантової програми для ветеранів та їх подружжя. Учасники бойових дій, члени їх сімей та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати грант на започаткування або розвиток власної справи. Програма передбачає виділення 250 тис грн, 500 тис грн або 1 млн грн.
14 Березня, 2024 р., 08:11
Вітаю українських добровольців! Слава українським героям! Ви кращі з кращих! Спасибі вам за кожен світанок, який ми зустрічаємо! Нехай вдома вас завжди чекають і обов'язково дочекаються. Ви наша гордість і честь! Нехай швидше настане мир і безпека в Україні! Нехай ваші руки тримають руки коханих, а не зброю! І нехай на небі над вашою головою не буде ні хмаринки! Дякуємо вам за мужність і віримо в перемогу України!
12 Березня, 2024 р., 17:22
Раннє втручання — це комплексна допомога сім’ям із дітьми раннього віку, у яких є порушення розвитку або ризик таких порушень. Ця послуга дає можливість своєчасно розпочати надання інтенсивної допомоги у сприятливому для впливу віці, а саме від народження до чотирьох років. Раннє втручання включає супровід сімей, які виховують малюків із порушеннями розвитку, підтримку родини в подоланні кризи, у розвитку життєво необхідних навичок у дитини, сприяння покращенню взаємодії малечі із членами родини та соціумом.
12 Березня, 2024 р., 17:21
Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України здійснили масштабне вдосконалення платформи «Оновлена інформатика — IT-студії». Проєкт, який переосмислив інформатику як предмет шкільної програми, став ще зручнішим завдяки новим функціям для ефективної організації навчального процесу на платформі ІТ-студій. 
11 Березня, 2024 р., 15:02
Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.
09 Березня, 2024 р., 23:20
26 січня 2024 року КМУ прийняв Постанову “Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб”
09 Березня, 2024 р., 23:14
Як повідомили у Міністерстві цифрової трансформації України, подати декларацію публічного службовця до Національного агентства запобігання корупції (НАЗК) відтепер буде простіше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь